Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 15 januari 2019

Herman Schaper vertrekt uit de Eerste Kamer

Herman Schaper beëindigt per 16 januari zijn lidmaatschap van de Eerste Kamer. Hij heeft dit laten weten in een brief aan de Voorzitter van de Eerste Kamer. Schaper is lid van de Eerste Kamer sinds 9 juni 2015. Hij verlaat de Eerste Kamer wegens persoonlijke omstandigheden.

Fractievoorzitter Hans Engels: “We zien Herman node gaan, en we bewaren uitstekende herinneringen aan zijn optreden in ons midden”.

Schaper wordt opgevolgd door Anita Vink die op 29 januari zal worden beëdigd. Vink vervangt momenteel Annelien Bredenoord die tot en met 22 januari met zwangerschapsverlof is.