Bekijk de geplande activiteiten

Congres in Den Bosch – Foto: Jeroen Mooijman

We organiseren veel bijeenkomsten. Bij elkaar en online. Om met elkaar te praten over onze ideeën. Maar ook om elkaar te zien en nieuwe mensen te leren kennen. In deze tijd gaat dat natuurlijk iets lastiger, maar stap voor stap proberen we het weer. Natuurlijk binnen alle regels die gelden. Hieronder vind je een aantal (online) bijeenkomsten voor de komende tijd.

06.10.2020 | 19.00 uur

Stel al je vragen over het concept-verkiezingsprogramma.

Aanwezig vanuit de programmacommissie: Annet Aris en Henk-Jan Oosterhuis 

17.10.2020

Vanuit een corona-veilige setting in Brussel, biedt de afdeling België & Luxemburg in samenwerking met de D66 fractie in het Europees Parlement een rijk en gevarieerd online programma aan met onze D66 kopstukken en vele Europese liberale vrienden.

18.11.2020

In Boxtel, Eemsdelta, Oisterwijk en Vught kunnen inwoners op 18 november D66 stemmen. Daar zijn herindelingsverkiezingen.

21.11.2020

Het thema van dit weekend is ‘Sociaal-liberalisme in een tijdperk van Big Data’. Hierover gaan we twee dagen lang praten, discussiëren en nadenken in de bossen bij Soesterberg met als hoofdvraag: Wat is ons sociaal-liberale antwoord op de ontwikkelingen rondom ‘Big Data’?

28.11.2020

Zet deze dag alvast in je agenda. Tijdens dit congres stellen we ons verkiezingsprogramma vast voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021.