Blijf op de hoogte!

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Deze maand
 • 19 januari 13:15 uur

  Nieuwe Ledendag in Tweede Kamer

  Op deze Nieuwe Ledendag in de Tweede Kamer maakt u kennis met onze vereniging, het sociaal-liberale gedachtegoed van D66 en geven we u een kijkje in de werkzaamheden van Tweede Kamerleden. Natuurlijk bezoeken we ook de plenaire zaal van de Tweede Kamer.

  Tweede Kamer der Staten-Generaal
  Lange Poten 4
  Den Haag
 • 22 januari 20.00 uur

  Thema-avond orgaandonatie: documentaire en debat met Pia Dijkstra

  Pia Dijkstra heeft drie patiënten geïnterviewd die wachten op een orgaandonor. Deze documentaire wordt vertoond in het Erasmus MC, waarna er een debat plaatsvindt. U bent van harte uitgenodigd, hieronder staat  hoe u zich kunt aanmelden. 

  Erasmus Medisch Centrum
  Rotterdam
  (nadere informatie volgt)
 • 27 januari 11.00 uur

  D66 Onderwijssymposium 2018

  D66 en de Jonge Democraten pakken groots uit voor de jubileumeditie van het Onderwijssymposium. Met lokale onderwijssuccessen als thema van deze dag belooft het een evenement te worden dat u zeker niet wilt missen.

  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • februari
 • 16 februari 13:15 ur

  Nieuwe Ledendag Tweede Kamer

  Hieronder kunt u zich aanmelden voor de Nieuwe Ledendag. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met de Tweede Kamerfractie en de vereniging D66. De bijeenkomst begint om 13.15 uur. Rond 16.30 uur ronden we af. In verband met de beveiliging van de Tweede Kamer is aanmelden vereist. Aanmelden voor Nieuwe Ledendag

  Tweede Kamer der Staten-Generaal
  Lange Poten 4
  Den Haag
 • 21 februari 19:30 uur

  Marchantlezing 2018: Anne Applebaum – Democracy and Disinformation

  Anne Applebaum geeft dit jaar de Marchantlezing met de titel: ‘Democracy & Disinformation’. De Marchantlezing is een jaarlijks terugkerend evenement van de Mr. Hans van Mierlostichting, het wetenschappelijk bureau van D66.

  Tivoli Vredenburg
  Vredenburgkade 11
  Utrecht
 • maart
 • 3 maart Hele dag

  Congres 107

  Op zaterdag 3 maart 2018 vindt het voorjaarscongres van D66 plaats in de De Doelen in Rotterdam. U bent van harte uitgenodigd!

  De Doelen
  Schouwburgplein 50
  3012 CL Rotterdam (hoofdingang de Doelen)