Bepaal welke mails jij ontvangt

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

augustus
 • 3 augustus Hele dag

  Amsterdam Pride 2019

  De deelnemers aan de botenparade van de pride 2019 zijn bekend! De gecombineerde politieke boot is verkozen als een van de 80 mooiste, beste en meeste aansprekende concepten binnen het thema: Thema: Remember the past, create the future.

  Amsterdam Pride
  Canal Parade
 • september
 • 15 september 10:00 uur

  Open Monumentendag

  Op Open Monumentendag opent het verenigingshuis van D66 haar deuren. Neem een kijkje in ons nieuwe, maar monumentale, pand en maak kennis met D66!

  Landelijk Bureau D66
  Lange Houtstraat 11
  2511 CV Den Haag
 • 20 september 15:00 uur

  Ledenmiddag Vrijzinnigheid

  Kom naar onze Ledenmiddag Vrijzinnigheid in de Tweede Kamer met onder andere Tweede Kamerlid Vera Bergkamp. Maak kennis met andere D66’ers, praat mee en bekijk ons parlement!

  Tweede Kamer der Staten-Generaal
  Lange Poten 4
  Den Haag
 • 20 september 14:00 uur

  Introductiebijeenkomst Nieuwe Leden

  Kom naar onze introductiebijeenkomst voor nieuwe leden en ledenmiddag vrijzinnigheid in de Tweede Kamer met onder andere Tweede Kamerlid Vera Bergkamp. Maak kennis met andere D66’ers, praat mee en bekijk ons parlement!

  Tweede Kamer der Staten-Generaal
  Lange Poten 4
  Den Haag
 • oktober
 • 24 oktober - 26 oktober De hele dag

  ALDE Congres 2019

  Van 24 t/m 26 oktober komen liberale partijen uit heel Europa bij elkaar voor het jaarlijkse ALDE Congres.

  Athene
  Griekenland
 • november
 • 9 november 09:30 uur

  Congres 110

  Elkaar ontmoeten, diverse workshops, inhoudelijke sessies, boeiende sprekers en meedenken en -praten over plannen voor de toekomst. Dat zijn de vaste ingrediënten voor een D66 Congres!

  Chassé Theater
  Claudius Prinsenlaan 8
  4811 DK Breda
 • Nu is het moment.

  D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

  Word nu lid
  Rob Jetten

  Hi,
  Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
  Groet, Rob

  Whatsapp ons 06 11 91 25 48