Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Deze maand
 • 4 april 14:00 uur

  Jonge Democraten: Introductiedag (geannuleerd)

  Ben je nieuw lid bij de Jonge Democraten en D66? Kom dan naar de introductiedag van de Jonge Democraten!

  Landelijk Bureau D66
  Lange Houtstraat 4
  2511 CV Den Haag
 • 18 april N.t.b.

  Congres 111 (online alternatief)

  Door de coronacrisis gaat Congres 111 in oorspronkelijke vorm niet door. In plaats daarvan bieden we je een online ingekort congresprogramma.

 • 20 april 19:00 uur

  Scholenreis in Nijmegen (geannuleerd)

  D66 gaat in gesprek met leraren, scholieren, ouders en leden van D66 over de toekomst van het onderwijs. Kom naar deze bijeenkomst in Nijmegen en praat mee over onze nieuwe onderwijsvisie.

  De 4 Heeren
  Sint Annastraat 259
  6525 GR Nijmegen
 • mei
 • 11 mei 19:00 uur

  Scholenreis in Rotterdam (geannuleerd)

  D66 gaat in gesprek met leraren, scholieren, ouders en leden van D66 over de toekomst van het onderwijs. Kom naar deze bijeenkomst in Rotterdam en praat mee over onze nieuwe onderwijsvisie.

  Stadhuis Rotterdam
  Coolsingel 40
  3011 AD Rotterdam
 • juni
 • 12 juni 13:00 uur

  Maak kennis met D66-middag

  Ben je net lid van D66? Of denk je erover na meer bij D66 te gaan doen? Of wil je gewoon een leuke D66-middag meemaken? Kom dan op vrijdag 12 juni naar onze ‘Maak kennis met D66’-ledendag in de Tweede Kamer.

  Tweede Kamer
  Lange Poten 4
  Den Haag