Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

januari
 • 10 januari 16:00

  Scholenreis in Eindhoven

  D66 gaat in gesprek met leraren, scholieren, ouders en leden van D66 over de toekomst van het onderwijs. Kom naar deze bijeenkomst in Eindhoven en praat mee over onze nieuwe onderwijsvisie.

  The Student Hotel Eindhoven
  Stationsweg 1
  5611 AA Eindhoven
 • 20 januari 19:00 uur

  Scholenreis in Alkmaar

  D66 gaat in gesprek met leraren, scholieren, ouders en leden van D66 over de toekomst van het onderwijs. Kom naar deze bijeenkomst in Alkmaar en praat mee over onze nieuwe onderwijsvisie.

  Kraaienest
  Kofschipstraat 12
  1826 CG Alkmaar
 • 31 januari 19:00 uur

  Scholenreis in Zwolle

  D66 gaat in gesprek met leraren, scholieren, ouders en leden van D66 over de toekomst van het onderwijs. Kom naar deze bijeenkomst in Zwolle en praat mee over onze nieuwe onderwijsvisie.

  Het vliegende paard
  Voorstraat 17-19
  8011 MK Zwolle
 • februari
 • 3 februari 19:00 uur

  Scholenreis in Leiden

  D66 gaat in gesprek met leraren, scholieren, ouders en leden van D66 over de toekomst van het onderwijs. Kom naar deze bijeenkomst in Leiden en praat mee over onze nieuwe onderwijsvisie.

  Speeltuin Ons Eiland
  Kortenaerstraat 61
  Leiden
 • 7 februari 13:00 uur

  Maak kennis met D66-middag

  Ben je net lid van D66? Of denk je erover na meer bij D66 te gaan doen? Of wil je gewoon een leuke D66-middag meemaken? Kom dan op vrijdag 7 februari naar onze ‘Maak kennis met D66’-ledendag in de Tweede Kamer.

  Tweede Kamer
  Lange Poten 4
  Den Haag
 • maart
 • 25 maart 19.00

  Marchantlezing 2020: Uprooting Capitalism

  Dit jaar organiseert de Mr. Hans van Mierlo Stichting, het wetenschappelijk bureau van D66, haar 10e Marchantlezing Uprooting Capitalism in TivoliVredenburg. In deze lezing bepleit Glen Weyl radicale hervorming van de vrije markt voor een eerlijke welvaartsverdeling en een meer representatieve democratie.

  TivoliVredenburg
  Vredenburgkade 11
  3511 WC Utrecht