Contact met D66

Landelijk Bureau voor verenigingsvragen

Het Landelijk Bureau is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de partij en voert vele taken uit die noodzakelijk zijn voor het functioneren van D66.

In verband met de landelijke corona-maatregelen is het Landelijk Bureau vanaf 30 september gesloten voor bezoekers en medewerkers. Natuurlijk zijn we telefonisch bereikbaar.

Vragen over politieke standpunten

Heb je een politiek-inhoudelijke vraag? Of een vraag over onze standpunten? Het team van publieksvoorlichting zit bijna dag en nacht klaar om je vraag op Facebook, Instagram en Twitter te beantwoorden. Op D66.nl/nieuws vind je ook veel over de politieke actualiteit.

Telefonisch en Whatsapp
Op werkdagen zijn we tussen 10.00 en 12.00 uur ook telefonisch bereikbaar via 070-318 30 67. Je kan ook een bericht sturen via WhatsApp: 06-11 91 2548.

Contact met onze politici
Heb je een vraag over een specifiek onderwerp? Stuur dan een bericht naar onze Kamerleden of Europarlementariërs.

Persvoorlichting voor journalisten

Ben je journalist en heb je een vraag? Neem dan contact op met een van onze woordvoerders.

Contact met de Tweede Kamerfractie

Alle contacten van Tweede Kamerleden, medewerkers, agendabeheerders en voorlichters in één overzicht: portefeuilles Tweede Kamerfractie.

Wil je een Tweede Kamerlid uitnodigen voor een werkbezoek, politiek café of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met het secretariaat.

Ook de Tweede Kamerfractie is gesloten voor bezoekers in verband met de coronamaatregelen.

Wil je een kandidaat-Kamerlid uitnodigen voor tijdens de campagne?

Als vereniging, school of bedrijf organiseer je in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart mogelijk een activiteit. Via ons aanvraagformulier kun je een D66-kandidaat aanvragen. Ditzelfde formulier gebruik je voor aanvragen voor Sigrid Kaag.

Op dit moment hebben we onze kandidatenlijst nog niet vastgesteld. Daarom kun je nog geen specifieke kandidaat aanvragen. In december stellen de leden van D66 de kandidatenlijst vast.

We doen ons best zo snel mogelijk nadat de lijst bekend is de juiste kandidaat aan jouw activiteit toe te wijzen.

Vragen over D66 bij jou in de buurt

Voor contact met een lokale of regionale fractie of afdeling kun je contact opnemen via de afdelingswebsite. Leden kunnen ook contact opnemen via het ledenportaal MijnD66 via de pagina ‘wie is wie’.