Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Partij

D66 kiest voor nieuwe groei en meer vrijheid, in een krachtig Europa, met gezonde overheidsfinanciën en onderwijs als motor. Bekijk hier de verschillende onderdelen van de partij.

Verkiezingen

In 2019 worden onder meer de verkiezingen voor het Europees Parlement en de Eerste Kamer gehouden. Hier vindt u alle informatie over de kandidaatstellingsprocedures.

Leden

Onze leden denken mee, beslissen mee en doen mee! Hier leest u alles over het lidmaatschap van D66.

Organisatie

D66 bestaat uit verschillende onderdelen. Benieuwd waar u precies terecht kunt met uw vragen of ideeën? Hier leest u het.

Informatie en contact

Kijk hier voor feiten en cijfers, publicaties en contactgegevens van D66.

Werkgroep Interne Democratie

In de resolutie 'Democratie van Nu' staat het voornemen om te investeren in de interne democratie van D66. Hiertoe heeft het Landelijk Bestuur de Werkgroep Interne Democratie ingesteld.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. Tegen uitsluiting en tegen haatzaaien. En dat zullen we altijd blijven doen.

Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid