Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Partij

Om te bouwen aan het Nederland van morgen is een sterke politieke vereniging noodzakelijk. Als lid ben je daar de basis van. Op deze pagina's vind je meer over wat je als lid kunt doen, over de partij-organisatie en kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

Leden

Onze leden denken mee, beslissen mee en doen mee! Hier leest u alles over het lidmaatschap van D66.

Organisatie

D66 bestaat uit verschillende onderdelen. Benieuwd waar u precies terecht kunt met uw vragen of ideeën? Hier leest u het.

Informatie en contact

Kijk hier voor feiten en cijfers, publicaties en contactgegevens van D66.

Op weg naar de verkiezingen

Op 17 maart 2021 zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Op deze pagina vind je alles over de formele processen rondom de Tweede Kamerverkiezingen.

Werkgroep Interne Democratie

In de resolutie 'Democratie van Nu' staat het voornemen om te investeren in de interne democratie van D66. Hiertoe heeft het Landelijk Bestuur de Werkgroep Interne Democratie ingesteld.