Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Partij

Om te bouwen aan het Nederland van morgen is een sterke politieke vereniging noodzakelijk. Als lid ben je daar de basis van. Op deze pagina's vind je meer over wat je als lid kunt doen, over de partij-organisatie en kun je eenvoudig contact met ons opnemen.

Leden

Onze leden denken mee, beslissen mee en doen mee! Hier leest u alles over het lidmaatschap van D66.

Organisatie

D66 bestaat uit verschillende onderdelen. Benieuwd waar u precies terecht kunt met uw vragen of ideeën? Hier leest u het.

Informatie en contact

Kijk hier voor feiten en cijfers, publicaties en contactgegevens van D66.

Werkgroep Interne Democratie

In de resolutie 'Democratie van Nu' staat het voornemen om te investeren in de interne democratie van D66. Hiertoe heeft het Landelijk Bestuur de Werkgroep Interne Democratie ingesteld.

Op weg naar het verkiezingsprogramma

Samen met onze leden leggen we het fundament voor ons verkiezingsprogramma. Want vooruitstrevende plannen en ideeën maken we samen.