Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Verkeersveiligheid

Voor alle deelnemers aan het verkeer staat veiligheid voorop. Het aantal ongevallen in het verkeer neemt echter nog steeds toe. Onder jongeren zijn verkeersongevallen de belangrijkste doodsoorzaak. Het is daarom noodzakelijk dat de politie weer, zoals het geval was voor 2009, alle ongevallen gaat registreren.

Verkeersboete

Voor D66 is straffen een middel, en geen doel op zichzelf. Dat geldt ook voor verkeersboetes. Deze moeten proportioneel zijn, oftewel passend voor de overtreding die begaan is, en mogen in geen geval gebruikt worden om de staatskas te spekken. Daarbij is D66 voorstander van een oplopend boetesysteem voor verkeersovertredingen. Verkeersdeelnemers die vaker overtredingen begaan, krijgen daarmee steeds hogere boetes.

Laatst gewijzigd op 12 april 2016

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48