Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Innovatie en onderzoek bij Defensie

D66 wil een moderne krijgsmacht die in goede samenwerking met andere lidstaten in Nederland en Europa opereert. De verslechterde veiligheidssituatie in de wereld en met name de ring van instabiliteit rondom Europa onderstreept de noodzaak hiervan. We mogen niet achter onze opponenten aanlopen. Een moderne krijgsmacht vraagt om de nieuwste technologie en geavanceerd materiaal. Meer onderzoek, ontwikkeling en innovatie bij Defensie is daarom hard nodig. D66 wil dat 2% van de Defensiebegroting wordt besteed aan onderzoek, ontwikkeling en innovatie, zoals het Europees Defensie Agentschap voorschrijft.

Laatst gewijzigd op 18 december 2017

Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48