Open Brief Zwerfafval

OPEN BRIEF aan alle Kandidaat Raadsleden in Roermond
WIJ MAKEN ER WERK VAN en laten als KANSENMAKERS op deze manier 100% LOKAAL onze LIEFDE VOOR ROERMOND zien. Ook na de verkiezingen. HET KAN ANDERS door samen de straat op te gaan in het buitengebied van de gemeente Roermond om er voor te zorgen dat we samen een frisse en schone start maken. IEDEREEN TELT MEE en daarom roepen we alle kandidaat raadsleden op om op 2 april om 10:00 WIJKEN EN KERNEN schoon te MAKEN in ROERMOND door mee te helpen zwerfaval op te ruimen. MENSEN MAKEN DE STAD schoon in dit geval en zo zorgen we voor een schone TOEKOMST VOOR IEDEREEN: VEER ZEEN REMUNJ. Verschillende partijen hebben dit in het verleden ook al gedaan. Soms alleen en soms samen. We voegen de DAAD BIJ HET WOORD.

Beeld: Rob van Vugt

D66 organiseert al lange tijd zwerfafvalacties en wij waren ook los van verkiezingscampagnes overal te zien tijdens het opruimen. De fotocollage laat ons de afgelopen jaren in actie zien.

Wij hopen op 2 april zo veel mogelijk mensen van alle partijen te ontmoeten om zo eens na de verkiezingsdrukte kennis te maken en samen voor een frisse start voor Roermond te zorgen. Samen kunnen we dan bijvoorbeeld langs de fietspaden die onze kernen en wijken verbinden al het zwerfafval opruimen.
Natuurlijk mag iedereen zich aansluiten bij deze actie, daar hoef je geen (kandidaat) raadslid voor te zijn. Wij horen graag van je.

D66 Kansenmakers. Vandaag en Morgen.