Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Ons team voor Europa

De afgelopen weken konden de leden van D66 stemmen voor de lijst waarmee D66 meedoet aan de Europese Parlementsverkiezingen in mei. D66-lijsttrekker voor het Europees Parlement Sophie in ’t Veld is trots met deze nieuwe generatie D66’ers:

De Europese Verkiezingen komen eraan. Ik ben ontzettend blij dat ik als lijsttrekker die verkiezingen inga met een nieuwe generatie D66’ers. Jullie hebben gestemd voor een fantastische lijst. Een stem op D66 wordt met deze kandidaten een stem voor nieuwe gezichten in het Parlement. Een stem voor de toekomst.

Samenwerken in Europa

Omdat we in Europa de grote uitdagingen aanpakken waar Nederland te klein voor is. Uitdagingen die de komende generaties aangaan. Onze laatste kans bijvoorbeeld, om als continent de toekomst van onze aarde in handen te nemen en vorm te geven. Voor een gezonde natuur en tegen klimaatverandering. Die kans moeten we grijpen. Niet aan de zijlijn staan, maar de handen uit de mouwen steken. Dat doet D66.

Bijzondere steun van Jan Terlouw

Deze talentvolle lijst krijgt steun van een heel bijzonder iemand. Met gepaste trots kan ik bekendmaken dat niemand minder dan Jan Terlouw onze lijstduwer is.

Jan zal een inspiratie zijn voor mij en de andere kandidaten, maar zal zelf niet verkiesbaar zijn. Daar heb ik alle begrip voor. Ik nodig jullie uit om zelf te luisteren naar onze nieuwe lijstduwer.

Sophie in ‘t Veld,
Lijsttrekker Europees Parlement

 

Lijstvolgorde

 1. Sophie in ’t Veld (reeds verkozen)
 2. Raoul Boucke
 3. Samira Rafaela
 4. Felix Klos
 5. Emily van de Vijver
 6. John Nederstigt
 7. Sjoerd Warmerdam
 8. Raquel Garcia Hermida-van der Walle
 9. Susanne Caarls
 10. Bastiaan Winkel
 11. Anita Pannebakker
 12. Vic van Dijk
 13. Rita Braam-van Valkengoed
 14. Andor Admiraal
 15. Emma Laurijssens van Engelenhoven
 16. Eva van Wijngaarden
 17. Franklin Boon
 18. Andreas Zenthöfer
 19. Conny van Stralen
 20. Stef Stevens
 21. Fons van der Ham
 22. Johanna Boogerd
 23. Thierry de Heer
 24. Caecilia van Peski
 25. Jan Terlouw

Download het proces-verbaal.

 

Laatst gewijzigd op 11 april 2019