Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 24 januari 2019

Ons Europese team voor de toekomst

De afgelopen weken konden de leden van D66 stemmen voor de lijst waarmee D66 meedoet aan de Europese Parlementsverkiezingen in mei. D66-lijsttrekker voor het Europees Parlement Sophie in ’t Veld is trots met deze nieuwe generatie D66’ers:

De Europese Verkiezingen komen eraan. Ik ben ontzettend blij dat ik als lijsttrekker die verkiezingen inga met een nieuwe generatie D66’ers. Jullie hebben gestemd voor een fantastische lijst. Een stem op D66 wordt met deze kandidaten een stem voor nieuwe gezichten in het Parlement. Een stem voor de toekomst.

Samenwerken in Europa

Omdat we in Europa de grote uitdagingen aanpakken waar Nederland te klein voor is. Uitdagingen die de komende generaties aangaan. Onze laatste kans bijvoorbeeld, om als continent de toekomst van onze aarde in handen te nemen en vorm te geven. Voor een gezonde natuur en tegen klimaatverandering. Die kans moeten we grijpen. Niet aan de zijlijn staan, maar de handen uit de mouwen steken. Dat doet D66.

Bijzondere steun van Jan Terlouw

Deze talentvolle lijst krijgt steun van een heel bijzonder iemand. Met gepaste trots kan ik bekendmaken dat niemand minder dan Jan Terlouw onze lijstduwer is.

Jan zal een inspiratie zijn voor mij en de andere kandidaten, maar zal zelf niet verkiesbaar zijn. Daar heb ik alle begrip voor. Ik nodig jullie uit om zelf te luisteren naar onze nieuwe lijstduwer.

Sophie in ‘t Veld,
Lijsttrekker Europees Parlement

 

Lijstvolgorde

 1. Sophie in ’t Veld (reeds verkozen)
 2. Raoul Boucke
 3. Samira Rafaela
 4. Felix Klos
 5. Emily van de Vijver
 6. John Nederstigt
 7. Sjoerd Warmerdam
 8. Raquel Garcia Hermida-van der Walle
 9. Susanne Caarls
 10. Bastiaan Winkel
 11. Anita Pannebakker
 12. Vic van Dijk
 13. Rita Braam-van Valkengoed
 14. Andor Admiraal
 15. Emma Laurijssens van Engelenhoven
 16. Eva van Wijngaarden
 17. Franklin Boon
 18. Andreas Zenthöfer
 19. Conny van Stralen
 20. Stef Stevens
 21. Fons van der Ham
 22. Johanna Boogerd
 23. Thierry de Heer
 24. Caecilia van Peski
 25. Jan Terlouw

Download het proces-verbaal.

 

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48