Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

“Op mijn eerste dag in de Tweede Kamerfractie maakt het internationale panel voor het klimaat van de Verenigde Naties bekend dat we door het treffen van maatregelen de opwarming van de aarde nog binnen de perken kunnen houden. Dat maakt ons allemaal lid van een bijzondere generatie: wij zijn de laatsten die nog maatregelen kunnen treffen om de aarde zoals wij die kennen, door te geven aan de generaties die na ons komen.

Ik vind het belangrijk dat de generaties na ons veilig en gezond in Nederland kunnen wonen en werken. Een klimaatakkoord is daarom keihard nodig. Iedereen moet weten waar hij of zij aan toe is. En: de lusten en lasten ervan moeten we zo eerlijk mogelijk verdelen. Daar wil ik als lid van de Tweede Kamer graag mijn steentje aan bijdragen!”

Portefeuilles

Wegen & Mobiliteit; Spoor; Openbaar Vervoer; Scheepvaart; Krimp; Toerisme

Meer van Rutger Schonis
Nederland moet de omslag maken naar een duurzame, groene economie. Juist nu. Het liefst maak ik Nederland zo snel mogelijk duurzaam en klimaatbestendig.
- Rutger Schonis