Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Emily van de Vijver

Kandidaat Europarlementariër #5

43 jaar

Den Haag

Emily van de Vijver is ondernemer, ze heeft haar eigen communicatie adviesbureau en een maatschap en staat voor een ondernemend Europa. Met haar ervaring kent zij de weg in Brussel en de internationale partij-politiek.

“Juist in Europa kun je het verschil maken en verandering brengen onze toekomst. Daar wil ik knokken voor een vrije en leefbare wereld.

Groen en eerlijk Europa

Ik sta voor een eerlijk Europa, waarin de rechtsstaat de vrijheid van iedereen beschermt. Ik wil een stem geven aan de waarden die ons binden: onze principes van gelijkheid en solidariteit. Ik zet me in voor een sterk en democratisch Europa.

En ik sta voor een groen en duurzaam Europa, waar we verantwoordelijkheid nemen voor de leefbaarheid van onze wereld. In een stad als Den Haag zien we als geen ander de effecten van de stijgende zeespiegel en zien we met onze kinderen de plasticsoep op het strand aanspoelen. Met realisme zet ik in op schone energie, innovatie en eerlijke productie in een circulaire economie.

Ondernemer in Brussel

Mijn ondernemerschap en internationale ervaring zet ik met hart en ziel in voor een groen, eerlijk en ondernemend Europa. Met de oog voor de verbinding tussen Brussel en Den Haag.”

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48