Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Doe mee als vrijwilliger!

13063629465_361870f518_k

Wij waarderen uw betrokkenheid bij D66 zeer! Wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers. D66 biedt daarom graag de mogelijkheid om uw enthousiasme in te zetten en u verder te ontwikkelen binnen onze partij.

U kunt actief worden voor uw afdeling, uw regio of een van de thema-afdelingen. Kijk dus ook eens op de website van uw lokale D66-afdeling.

Of u nu veel tijd heeft of weinig, of u het liefst landelijk campagne voert of vooral lokaal uw steentje wilt bijdragen: D66 biedt iedere fan het podium om zijn of haar tijd en talenten in te zetten voor de campagne. Flyeren, tekstschrijven of het plaatsen van een digitale handtekening onder uw e-mails: er zijn ontzettend veel manieren waarop u kunt helpen in de campagne! Daarnaast krijgt iedere vrijwilliger gegarandeerd een unieke indruk van de organisatie achter de campagne. Wilt u graag actief worden voor D66 als vrijwilliger? Mail dan uw naam, woonplaats en informatie over wie u bent en wat u doet naar campagne@d66.nl.

Enthousiasmeer ook uw vrienden en familie, zodat jullie er samen voor kunnen zorgen dat het D66-geluid nog beter te horen is in het hele land.

Wilt u graag meedoen, maar heeft u weinig tijd? Word dan nul-uren vrijwilliger. 

Heeft u geen tijd om mee te doen, maar wilt u wel een financiële bijdrage leveren? Dat kan via onze Crowdfundingspagina

Dank u wel!

Laatst gewijzigd op 8 februari 2018

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48