Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Doe mee als vrijwilliger!

13063629465_361870f518_k

Wij waarderen uw betrokkenheid bij D66 zeer! Wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers. D66 biedt daarom graag de mogelijkheid om uw enthousiasme in te zetten en u verder te ontwikkelen binnen onze partij.

U kunt actief worden voor uw afdeling, uw regio of een van de thema-afdelingen. Kijk dus ook eens op de website van uw lokale D66-afdeling.

Of u nu veel tijd heeft of weinig, of u het liefst landelijk campagne voert of vooral lokaal uw steentje wilt bijdragen: D66 biedt iedere fan het podium om zijn of haar tijd en talenten in te zetten voor de campagne. Flyeren, tekstschrijven of het plaatsen van een digitale handtekening onder uw e-mails: er zijn ontzettend veel manieren waarop u kunt helpen in de campagne! Daarnaast krijgt iedere vrijwilliger gegarandeerd een unieke indruk van de organisatie achter de campagne. Wilt u graag actief worden voor D66 als vrijwilliger? Mail dan uw naam, woonplaats en informatie over wie u bent en wat u doet naar campagne@d66.nl.

Enthousiasmeer ook uw vrienden en familie, zodat jullie er samen voor kunnen zorgen dat het D66-geluid nog beter te horen is in het hele land.

Wilt u graag meedoen, maar heeft u weinig tijd? Word dan nul-uren vrijwilliger. 

Heeft u geen tijd om mee te doen, maar wilt u wel een financiële bijdrage leveren? Dat kan via onze Crowdfundingspagina

Dank u wel!

Laatst gewijzigd op 8 februari 2018