Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Cadeaulidmaatschap

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een D66-lidmaatschap! Zo kunnen mensen in je omgeving kennismaken met D66 en kun jij hen eenvoudig wegwijs maken.

Het cadeaulidmaatschap wordt verstuurd in een leuke verpakking, met een vrolijke kaart en een kleine verrassing. Je kunt het thuisgestuurd krijgen om het vervolgens zelf aan iemand te geven of het kan direct naar de ontvanger opgestuurd worden. Het lidmaatschap kost 15 euro.

Deze persoon is dan voor een geheel jaar lid van D66! Hij of zij ontvangt de ledennieuwsbrief en de Democraat en wordt natuurlijk uitgenodigd voor de eerstvolgende ‘Maak kennis met D66 dag’ en het ledencongres. Een leuke manier om D66 beter te leren kennen! Het enige wat deze persoon hoeft te doen, is het cadeaulidmaatschap online of per post te activeren. Dan regelen wij de rest!

Ben ik met een cadeaulidmaatschap ook lid van de JD?

Het D66 – cadeaulidmaatschap is uitsluitend een D66 lidmaatschap en geldt niet als combi-lidmaatschap met de Jonge Democraten. Een combilidmaatschap is af te sluiten voor een zeer gereduceerd tarief van €2,25 per maand via het lidmaatschapsformulier.

Nog niet lid worden, maar wel meedoen? Dat kan!

Is lid worden nog een stap te ver? Meld je dan vrijblijvend aan. We sturen je dan af en toe een mailtje, vragen je om mee te denken over de toekomst en nodigen je uit voor evenementen.

De onderstaande gegevens hebben wij nodig om uw bestelling te verwerken. Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, kijk dan hier.

Bestel het cadeaulidmaatschap

Tijdens de maatregelen van het kabinet om het coronavirus te bestrijden, versturen we geen cadeaulidmaatschappen per post. Natuurlijk sturen we het je digitaal wel op.

Bestel het cadeaulidmaatschap

Laatst gewijzigd op 23 april 2020