Mariëlle Giesbertz

Bekijk hier de video van Mariëlle

Mariëlle Giesbertz - Beeld: D66 Veldhoven

Werken aan democratie

  • 55 jaar
  • Veldhoven-Dorp

Daar waar de wereld meer en meer lijkt te draaien om ‘bubbels’ en onderbuikgevoelens, geloof ik in ‘over de schutting kijken’, overleg en redelijkheid. Democratie werkt alleen als we samenwerken; inwoners, organisaties, bedrijfsleven en politiek. Een open deur? Ja, vast! Maar daarom niet minder waar. Ook in Veldhoven geldt dat je met ideeën, initiatief en enthousiasme zaken voor elkaar krijgt: betaalbare woningen, isolatie, zonnepanelen en ‘gasvrij’ bereikbaar voor iedereen. Maar ook klimaatadaptief en biodivers groen, dat bijdraagt aan een leefbare gemeente.

Wil je meer weten over D66, of over wat mijn werk als wethouder inhoudt? Spreek me dan aan als je me ziet lopen met de hond of stuur me een mailtje: [email protected]. Vanzelfsprekend nodig ik je ook van harte uit om me te volgen op Instagram of LinkedIn.

Ik hou van de natuur, van de bossen en de zandpaden van Brabant. Ook in onze gemeente hebben we die gelukkig nog. Erik Blokland (5 op onze lijst) en ik delen de liefde voor natuur én geschiedenis. En dus hebben we dezelfde favoriete plek: de grafheuvels uit de bronstijd die je op een aantal plekken in onze bossen vindt. Maar bij Toterfout, vooral de serie die er achter elkaar ligt, zijn ze fenomenaal.