Fractie en wethouder D66 Veldhoven

Fractie D66 Veldhoven

Fractie D66 Veldhoven - Beeld: D66 Veldhoven

Team D66 Veldhoven is aan de slag. Aan de slag voor betaalbare woningen, voor een warmtetransitie die voor elke inwoner van Veldhoven financieel haalbaar is én voor meer biodivers groen in Veldhoven. En laten we snel vaart maken met het omtoveren van het Meiveld tot een culturele hotspot waar het gezellig uitgaan is, op welk moment van de dag dan ook. Veldhoven heeft een progressief, liberaal en groen bestuur dat met energie, creativiteit en transparantie de toekomst vormgeeft. We zijn blij daar deel uit van te maken en onze ambities waar te maken.

Maak kennis met ons team van inhoudelijk gedreven mensen. Ambitieus, maar wel met realiteitszin. Altijd ìn voor samenwerking, om het beste eruit te halen voor iedereen in Veldhoven. Wars van dogma’s en oude bestuurscultuur. Met een frisse blik, humor en maximale inzet zijn we in de gemeenteaard en in het college van burgemeester en wethouders aan het werk.

Ons team ziet er als volgt uit: Mariëlle Giesbertz (wethouder), Piet Wijman (fractievoorzitter), Wouter van der Molen (fractielid), Erik Simonse (steunfractielid), Erik Blokland (steunfractielid).