Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Waterschapsverkiezingen

Op 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor de Waterschappen. Sinds 2009 verlopen deze verkiezingen via kandidatenlijsten. D66 heeft zich vanaf dat moment aangesloten bij de waterschapspartij Water Natuurlijk. Water Natuurlijk is de grootste landelijke waterschapspartij en is vertegenwoordigd in alle 21 waterschappen.

WaterNatuurlijk

Water Natuurlijk is speciaal opgericht om de belangen van natuur, landschap en recreatie in de waterschappen beter te beschermen. De Water Natuurlijk-bestuurders zetten zich in voor schoon, veilig, gezond en betaalbaar water. Samen met anderen werken ze aan een betere leefomgeving voor mens, plant en dier. Bij de waterschapspartij zijn diverse natuur- en milieuorgansiaties aangesloten. Naast D66 steunt ook GroenLinks deze partij.

Laatst gewijzigd op 10 april 2019

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48