Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Vera Bergkamp (1971) is sinds september 2012 lid van de Tweede Kamer voor D66.

‘Ik ben een optimist én een realist in de politiek. Als Tweede Kamerlid houd ik mij bezig met maatschappelijke thema’s, zoals de langdurige zorg, drugs en alcohol en familierecht. Daarnaast heb ik een aantal initiatiefwetten onder mijn hoede, waaronder de regulering van de wietteelt, automatisch gezag na erkenning en aanpassing van de Algemene Wet Gelijke Behandeling om een expliciet verbod te krijgen van discriminatie van transgenders en intersekse personen.

Met menselijkheid, rechtvaardigheid en vrijzinnigheid wil ik het leven van mensen mooier, beter en makkelijker maken. Ik sta voor een samenleving waar iedereen zichtbaar zichzelf kan zijn.’

Portefeuilles

Langdurige zorg: Drugs & Wietteelt; Familierecht; Emancipatie;
Lid Presidium Tweede Kamer

Meer van Vera Bergkamp
Juist in deze periode van pessimisme en uitersten, wil ik met optimisme en realisme de verbinding blijven maken tussen politiek en samenleving. Met menselijkheid, rechtvaardigheid en vrijzinnigheid wil ik het leven van mensen mooier, beter en makkelijker maken. In een samenleving waar iedereen zichtbaar zichzelf kan zijn.
- Vera Bergkamp

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48