Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Antje Diertens (1958) is sinds maart 2017 lid van de Tweede Kamer voor D66.

“Nu stranden goede ideeën en plannen vaak in ingewikkelde procedures, waardoor mensen hun dromen niet waarmaken. Ik denk liever in mogelijkheden dan onmogelijkheden en wil mij als Noordelijke volksvertegenwoordiger graag inzetten om onze democratie te behouden en te vernieuwen. Dat komt het onderwijs, het ondernemerschap, de zorg, de mensenrechten en de veiligheid ten goede. Tenslotte willen we dat onze kinderen en hun kinderen zich in vrijheid kunnen ontwikkelen. In de derde helft van mijn leven wil ik me inzetten voor de publieke zaak.”

Portefeuilles

Sport; Preventie; GGZ; Koninkrijksrelaties; Leven lang leren; Maatschappelijke opvang, beschermd wonen en maatschappelijke diensttijd

Meer van Antje Diertens
Vanuit het Noorden wil ik werken aan een sociale samenleving met oog voor individuele vrijheid en ontplooiing. Waarin mensen met goede ideeën volop ruimte én kansen krijgen.
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48