Kandidatenpresentaties 
D66-lijsttrekkerschap Europees Parlement

Beeld: D66

Volgend jaar kiezen we een nieuw Europees Parlement. Het Europees Parlement bestaat uit 705 leden, waarvan Nederland er 29 kiest. De komende tijd bereiden we ons voor op die verkiezingen. Eerst zoeken we een lijsttrekker. De lijsttrekker stuurt het team van kandidaten aan. De kandidaatstelling voor het lijsttrekkerschap is inmiddels geopend en sluit op dinsdag 29 augustus.

Twee kennismakingsmomenten

Tijdens de stemperiode toeren de kandidaten veelvuldig door het land. Het Landelijk Bestuur organiseert samen met de afdelingen van Zwolle en ‘s-Hertogenbosch twee fysieke bijeenkomsten om de kandidaat-lijsttrekkers beter te leren kennen. Deze vinden plaats op zaterdag 16 september (Zwolle) en zondag 17 september (‘s-Hertogenbosch).

Aanmelden voor ‘s-Hertogenbosch kan via de onderstaande link:
17 september in ‘s-Hertogenbosch

15.00 – Inloop
15.30 – 17.00 Bijeenkomst
17.00 – 18.00 Borrel en kennismaking

Locatie:
Willem Twee muziek en beeldende kunst
Boschveldweg 471
5211 VK ‘s-Hertogenbosch
Zaal: de WOT

Deze locatie ligt 10 minuten lopen van NS-station ‘s-Hertogenbosch. Op de website van Willem Twee is meer informatie te vinden over de bereikbaarheid van deze locatie.

Voor wie niet in de gelegenheid is om fysiek aanwezig, is de bijeenkomst in Zwolle op 16 september vanaf 15.00 uur live te volgen via www.d66.nl/live.

Stemperiode

Vanaf donderdag 14 september tot woensdag 27 september kunnen leden digitaal stemmen op de kandidaat-lijsttrekkers. Eind september zal de uitslag bekend gemaakt worden.