Tijd voor een nieuwe generatie

Na 12,5 jaar neemt Alexander afscheid

Meer dan twaalf jaar campagne voeren met 'Ja!'. Alexander bracht D66 terug naar het centrum van de macht. Foto: Gerald van Luijk.

1 augustus 2012

En nu vooruit

Terwijl Nederland vakantie viert, trapt het D66-campagneteam onder leiding van lijsttrekker Alexander Pechtold in Utrecht de campagne 'En nu vooruit' af. Bij deze (vervroegde) Tweede Kamerverkiezingen van 12 september wint D66 2 zetels en gaat van 10 naar 12 leden in de Tweede Kamer. Foto: Werry Crone.

15 maart 2017

19 zetels in de Tweede Kamer

Bij de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017 behaalt D66 19 zetels. Een geweldig resultaat! Alexander: "Ik ben waanzinnig trots op deze mooiste overwinning sinds 1994. D66 is nu de grootste progressieve partij in gemeenten, in Europa, in de Eerste Kamer en nu ook in de Tweede Kamer. We bouwen door aan een partij met leden uit steeds bredere lagen van de samenleving." Foto: Jeroen Mooijman.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48