Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Youth Shaping Democracy

Vrijdag, 24 januari 2020 in Den Haag

Op vrijdagmiddag 24 januari organiseren de buitenlandstichtingen van D66, CDA, GL en de PvdA namens het European Network of Political Foundations (ENOP) een een evenement over onze projecten met jongeren in het buitenland.

Op vrijdagmiddag 24 januari organiseren de buitenlandstichtingen van D66, CDA, GL en de PvdA namens het European Network of Political Foundations (ENOP) een een publieksevenement over onze projecten met jongeren in het buitenland. Hoe kunnen wij jongeren helpen om meer betrokken te raken in de politiek? Wat zijn de uitdagingen en waar liggen de kansen? Tijdens twee paneldiscussies gaan jonge activisten én onze trainers in gesprek over hun ervaringen met dit onderwerp.

Locatie: Nieuwspoort, Den Haag
Tijd: 12.30 – 17.00

Er wordt lunch geserveerd, en na afloop vind een borrel plaats.

Meer informatie over de aanmelding volgt snel.

24 januari

12:30-17:00

Nieuwspoort