Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Van Mierlo Academieweekend 2019: Sociaal-liberalisme & kansengelijkheid

Zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 in Soesterberg

Op 23 en 24 november organiseert de Mr. Hans van Mierlo Stichting de tweede editie van het Academie Weekend. Twee dagen vol workshops, lezingen en debat over sociaal-liberalisme & kansengelijkheid.

Met colleges en workshops van sprekers uit de wetenschap, politiek en journalistiek krijgen 20 deelnemers de kans zich te verdiepen in verschillende discussies rondom kansengelijkheid vanuit sociaal-liberaal perspectief. Het weekend zal plaatsvinden op 23 en 24 november in het Kontakt der Kontinenten-hotel in Soesterberg. Deelname is inclusief overnachting, diner, tweemaal lunch en goodiebag.

Aanmelden kan tot 24 september via het formulier op de website van de Van Mierlo Stichting. Daar vind je ook meer informatie over het programma en de sprekers.

 

23 november - 24 november

09:00 uur

Kontakt der Continenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg