Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Uitslagenavond PS2019

Woensdag, 20 maart 2019 in 's-Hertogenbosch

Op woensdagavond 20 maart, de dag van de Provinciale Statenverkiezingen, verzamelt D66 in 's-Hertogenbosch. Samen met D66 Noord-Brabant volgen we samen de exitpolls en kijken we terug op een fantastische campagne!

Na een intensieve campagne komen D66’ers bijeen in Noord-Brabant. We volgen samen de exit polls, de uitslagen van alle provincies en de waterschappen. Vanaf 20.00 uur zijn de deuren open en vanaf 20.30 uur is er een programma met verschillende sprekers.

Bereikbaarheid

De Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch bevindt zich vrijwel naast het treinstation en is dus erg goed bereikbaar met openbaar vervoer. Plan je reis online.

Laat ook via Facebook weten dat je erbij bent en neem je vrienden mee. 

Aanmelden

20 maart

20:00 uur

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch