Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Uitslagenavond PS2019

Woensdag, 20 maart 2019 in 's-Hertogenbosch

Op woensdagavond 20 maart, de dag van de Provinciale Statenverkiezingen, verzamelt D66 in 's-Hertogenbosch. Samen met D66 Noord-Brabant volgen we samen de exitpolls en kijken we terug op een fantastische campagne!

Na een intensieve campagne komen D66’ers bijeen in Noord-Brabant. We volgen samen de exit polls, de uitslagen van alle provincies en de waterschappen. Vanaf 20.00 uur zijn de deuren open en vanaf 20.30 uur is er een programma met verschillende sprekers.

Bereikbaarheid

De Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch bevindt zich vrijwel naast het treinstation en is dus erg goed bereikbaar met openbaar vervoer. Plan je reis online.

Laat ook via Facebook weten dat je erbij bent en neem je vrienden mee. 

Aanmelden

20 maart

20:00 uur

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48