Bepaal welke mails jij ontvangt

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Uitslagenavond EP2019

Donderdag, 23 mei 2019 in Nijmegen

Op donderdagavond 23 mei, de dag van de Europese verkiezingen, verzamelt D66 in Nijmegen. Samen met D66 Rijk van Nijmegen volgen we samen de exitpolls en kijken we terug op een fantastische campagne!

Na een intensieve campagne komen D66’ers bijeen in Nijmegen. We volgen samen de exit poll en kijken terug op de campagne die we gevoerd hebben. Vanaf 20.00 uur zijn de deuren open en vanaf 20.30 uur is er een programma met verschillende sprekers.

Bereikbaarheid

De Vereeniging in Nijmegen bevindt zich in de buurt van het treinstation en is dus erg goed bereikbaar met openbaar vervoer. Plan je reis online.

Aanmelden

 

23 mei

20:30 uur

Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2D
6511 NC Nijmegen

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48