Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Town hall meeting met Rob Jetten in Eindhoven

Vrijdag, 11 oktober 2019 in Eindhoven

Op vrijdagavond 11 oktober kun je in gesprek met Rob Jetten. Hij is daar bij een townhallmeeting van D66 Eindhoven.

De ongeduldigheid en de onzekerheid van mensen groeit. Doen we wel genoeg aan de groeiende tweedeling en ongelijke kansen in de samenleving? Het klimaatprobleem? De woningmarkt waar jongeren nauwelijks nog een huis kunnen kopen of huren?

Op vrijdagavond 11 oktober komt D66-fractievoorzitter Rob Jetten naar Eindhoven om in een informele sfeer van gedachten te wisselen over belangrijke maatschappelijke thema’s als klimaat, onderwijs, gezondheidszorg en cultuur. Om vooruit te kijken over wat nog beter kan voor mensen en hoe we samen gaan bouwen aan de toekomst.

Je bent hierbij van harte welkom! In verband met de capaciteit van de locatie vragen we je om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Via de website van D66 Eindhoven kun je kosteloos je plek reserveren voor deze interactieve, inspirerende en sfeervolle bijeenkomst. Graag tot ziens op 11 oktober!

11 oktober

20:00 uur

Microlab
Torenallee 400
Eindhoven