Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Stadscongres Amsterdam

Zondag, 22 september 2019 in Amsterdam

Kom op zondag 22 september naar het stadscongres van D66 Amsterdam.

Op zondag 22 september 2019 bij CREA start het politieke jaar voor D66 Amsterdam. Dit congres staat in het teken van Kansengelijkheid: een van de fundamenten van het sociaal-liberalisme en een actueel thema vanuit diverse invalshoeken.

Je bent van harte uitgenodigd. We zien het Stadscongres als uitgelezen gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, en om andere Amsterdammers uit te nodigen om kennis te maken met het gedachtengoed van en de mensen achter D66. Introducees zijn dan ook van harte welkom. Er zijn 250 kaarten beschikbaar. Registreren kan kosteloos hier.

Meer informatie over het evenement vind je op de website van D66 Amsterdam.

22 september

13:00 uur

CREA
Nieuwe Achtergracht 170
Amsterdam

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48