Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Seminar: “Hoe ver reikt de Europese identiteit?”

Dinsdag, 25 juni 2019 in Den Haag

Op 25 juni a.s. organiseert de thema afdeling een avond waar het Europees Oostelijk Partnerschap beleid centraal staat: waar zijn we na 10 jaar beland, wat is de toekomst, en hoe ziet de Europese identiteit er uit en wat betekent die voor ons maar vooral voor Oost Europeanen die aansluiting zoeken.

Meer over dit evenement vind je op de website van de Thema-Afdeling.

25 juni

19:00 uur (inloop 18:30 uur)

Humanity House
Prinsegracht 8
Den Haag

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48