Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Q&A met Vera Bergkamp

Vrijdag 15 november in Amsterdam

PRIDE66 gaat in gesprek met Tweede Kamerlid Vera Bergkamp over haar portefeuille.

Vera Bergkamp is sinds 2012 lid van de Tweede Kamer voor D66. Zij houdt zich onder andere bezig met langdurige zorg- en familierecht. Twee initiatiefwetten, die zij onder haar hoede heeft, zijn Automatisch Gezag Na Erkenning en Aanpassing van de Algemene Wet Gelijke Behandeling. Dit laatste om een expliciet verbod te krijgen van discriminatie van transgenders en intersekse personen.

Wil je hier meer over horen of heb je specifieke vragen voor Vera? Kom dan naar deze Q&A op vrijdag 15 november bij Bar Buka, Albert Cuijpstraat 124 in Amsterdam.

Start om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). Na afloop is er volop ruimte om na te praten aan de bar. Input en vragen kun je vooraf al sturen naar bestuur@pride66.nl.

15 november

19:00

Bar Buka, Albert Cuijpstraat 124

Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48