Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Q&A met Vera Bergkamp

Vrijdag 15 november in Amsterdam

PRIDE66 gaat in gesprek met Tweede Kamerlid Vera Bergkamp over haar portefeuille.

Vera Bergkamp is sinds 2012 lid van de Tweede Kamer voor D66. Zij houdt zich onder andere bezig met langdurige zorg- en familierecht. Twee initiatiefwetten, die zij onder haar hoede heeft, zijn Automatisch Gezag Na Erkenning en Aanpassing van de Algemene Wet Gelijke Behandeling. Dit laatste om een expliciet verbod te krijgen van discriminatie van transgenders en intersekse personen.

Wil je hier meer over horen of heb je specifieke vragen voor Vera? Kom dan naar deze Q&A op vrijdag 15 november bij Bar Buka, Albert Cuijpstraat 124 in Amsterdam.

Start om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). Na afloop is er volop ruimte om na te praten aan de bar. Input en vragen kun je vooraf al sturen naar bestuur@pride66.nl.

15 november

19:00

Bar Buka, Albert Cuijpstraat 124