Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Pre-congresborrel | Congres 110

Vrijdag, 8 november 2019 in Breda

De avond voordat het congres begint komen er al veel D66'ers naar Breda. Zij verzamelen bij Café Lievense om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Traditionele borrel

De avond voor het congres komen er al veel D66’ers naar Breda. Zij verzamelen bij zich, ontmoeten elkaar en doen een drankje. D66 De Baronie nodigt je van harte uit voor deze borrel.

We zien je graag vanaf 20:00 uur in Café Lievense in Breda.

Adres: Café Lievense, Prinsenkade 7, 4811 VB Breda

Diner vooraf

D66 De Baronie organiseert voorafgaand aan de borrel een diner. Hiervoor ben je van harte uitgenodigd. Voor €30,00 geniet van je van een heerlijk diner, inclusief 2 drankjes. Meld je aan via bestuurd66breda@gmail.com.

Het diner start om 18:00 uur op dezelfde locatie als de borrel.

Alles over het congres op 9 november.

8 november

20:00 uur

Café Lievense
Prinsenkade 7
4811 VB Breda

Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48