Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Landelijk Onderwijssymposium ‘Grenzen verleggen’

Zaterdag, 6 april 2019 in Rotterdam

Op 6 april is het zesde Onderwijssymposium. Met dit keer de blik naar buiten met het thema: 'Grenzen verleggen'.

Globalisering en digitalisering: de conventionele grenzen die wij kennen in deze wereld vervagen en dat stelt ons voor nieuwe uitdagingen. Ook in het onderwijs. Hoe kunnen die uitdagingen worden omgezet in kansen? Hoe kunnen we de internationaal veranderende wereld naar onze hand zetten? Deze en meer van dit soort vragen staan centraal op het zesde landelijke Onderwijssymposium  dat plaatsvindt op zaterdag 6 april 2019 met als thema: Grenzen verleggen. 

Wil je meepraten tijdens de middagworkshops? Of juist nieuwsgierig naar wat toonaangevende politici zoals Ingrid van Engelshoven (Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Sophie in ‘t Veld (lijsttrekker voor het Europees Parlement van D66) hier van vinden? Klik dan hier om je in te schrijven. Afhankelijk van je persoonlijke interesses en voorkeuren, kun je een deel van het programma zelf invullen. Voor alle onderwijsniveaus wordt een programma aangeboden.

Benieuwd naar een impressie van de vorige editie? Klik hier.

Bestel nu je ticket.

Meer informatie en het programma vind je op de website van het Onderwijssymposium. 

6 april

10.00 uur

Albeda College
Weena 743
Rotterdam