Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Landelijk Onderwijssymposium ‘Grenzen verleggen’

Zaterdag, 6 april 2019 in Rotterdam

De onderwijssymposiumcommissie organiseert op 6 april voor de zesde keer het Landelijk Onderwijssymposium.

Het thema van dit jaar is ‘Grenzen verleggen’, binnen dit thema wordt aandacht besteedt aan internationale visies en tegelijkertijd aandacht besteedt aan de uitdagingen binnen het onderwijs in Nederland.

De dag wordt vormgegeven door key note sprekers, korte ‘talks’ en verdiepende workshops. Afhankelijk van uw persoonlijke interesses en voorkeuren kunt u uw eigen programma samenstellen. Voor alle onderwijsniveaus wordt een programma aangeboden.

Benieuwd naar een korte impressie van vorige editie? Klik hier.

Sprekers

De commissie zorgt voor een gevarieerd programma. Naast toonaangevende sprekers en kwalitatief hoge workshops, kunnen we alvast mededelen dat minister Ingrid Van Engelshovenvan Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Sophie in ’t Veldlid van het Europees parlement ook aanwezig zijn.

Programma onderdelen symposium

Vanaf9:30 uurgaan de deuren open en het inhoudelijke programma start om 10:00. Het symposium bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 10:00u – Opening en eerste spreker:Minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
  • TedX talkseen aantal 18 minuten durende sessie variërend per onderwijsniveau. De commissie is bezig een aantal toonaangevende namen bevestigd te krijgen voor dit onderdeel.
  • Lunch wordt aangeboden op locatie, koffie en thee wordt de gehele dag geserveerd. Eten en drinken is inclusief de ticketprijs.
  • Verdiepende workshops: Een grote diversiteit aan workshops wordt aangeboden, deelnemers kunnen zelf kiezen welke workshops men wilt volgen. Dit onderdeel zal rond 16:00 uur zijn afgelopen.
  • Afsluitende borrel: De dag wordt afgesloten met een borrel, een leuk moment om na te praten met sprekers en deelnemers. De kosten voor de borrel is inclusief de ticketprijs.

Binnenkort start de kaartverkoop. Houdt hiervoor de website in de gaten: www.onderwijssymposium.nl

6 april

10.00 uur

Albeda College
Weena 743
Rotterdam