Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Bijeenkomst over fundament van het verkiezingsprogramma in Gouda

Donderdag, 19 september 2019 in Gouda

We gaan graag samen met jou aan de slag voor ons verkiezingsprogramma. Want vooruitstrevende plannen en ideeën maken we samen.

Vooroplopen voor de toekomst

Al sinds 1966 loopt D66 voorop. D66’ers komen telkens met vooruitstrevende plannen. We zijn niet bang om gevestigde ideeën en belangen flink ter discussie te stellen. We durven keuzes te maken, ook als die niet populair zijn. Juist om stilstand te voorkomen zetten we telkens stappen vooruit. Op die manier vergroten we de vrijheid voor mensen en werken we aan gelijke kansen voor iedereen en een schone toekomst.

Nu gaan we graag samen met jou aan de slag. Want vooruitstrevende plannen en ideeën maken we samen.

Samenwerken aan ons manifest

Juist nu, twee jaar voor de volgende verkiezingen, is het het moment om het fundament te leggen voor ons verkiezingsprogramma. Wat zijn de grootste uitdagingen in de komende jaren, uitgaande van de belangrijkste principes in ons sociaal-liberaal gedachtegoed?

Deze avonden worden georganiseerd door de permanente programmacommissie en vinden plaats door het hele land. Samen maken we ons manifest voor de toekomst.

Voor deze bijeenkomst is de inschrijving gesloten. We verwachten veel leden, dus dat is goed nieuws. Mocht je nog een idee voor het programma met ons willen delen, doe dat dan door ons een mailtje te sturen

19 september

19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)

Kantoor van Nu
Peperstraat 20
2801 RE Gouda