Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Ledenmiddag Onderwijs

Vrijdag, 21 juni 2019 in Den Haag

Kom naar onze Ledenmiddag onderwijs in de Tweede Kamer. Met minister Ingrid van Engelshoven en Tweede Kamerlid Paul van Meenen.

Je bent van harte welkom op onze ledenmiddag over onderwijs in de Tweede Kamer. Dit is een mooie kans in gesprek te gaan over het onderwijs. Tijdens deze bijeenkomst staan  Tweede Kamerleden voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel in de zaal als met een drankje in de hand kun je al je vragen stellen. Voor het beste onderwijs.

Programma

 

De aanmelding voor de ledenmiddag is inmiddels gesloten. Vergeet geen legitimatiebewijs mee te nemen om toegang te krijgen tot het gebouw van de Tweede Kamer.

21 juni

15:00 uur

Tweede Kamer der Staten-Generaal
Lange Poten 4
Den Haag