Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Ledenmiddag Onderwijs

Vrijdag, 21 juni 2019 in Den Haag

Kom naar onze Ledenmiddag onderwijs in de Tweede Kamer. Met minister Ingrid van Engelshoven en Tweede Kamerlid Paul van Meenen.

Je bent van harte welkom op onze ledenmiddag over onderwijs in de Tweede Kamer. Dit is een mooie kans in gesprek te gaan over het onderwijs. Tijdens deze bijeenkomst staan  Tweede Kamerleden voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel in de zaal als met een drankje in de hand kun je al je vragen stellen. Voor het beste onderwijs.

Programma

 

De aanmelding voor de ledenmiddag is inmiddels gesloten. Vergeet geen legitimatiebewijs mee te nemen om toegang te krijgen tot het gebouw van de Tweede Kamer.

21 juni

15:00 uur

Tweede Kamer der Staten-Generaal
Lange Poten 4
Den Haag

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48