Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Maak kennis met D66-middag

Vrijdag, 7 februari 2020 in Den Haag

Ben je net lid van D66? Of denk je erover na meer bij D66 te gaan doen? Of wil je gewoon een leuke D66-middag meemaken? Kom dan op vrijdag 7 februari naar onze ‘Maak kennis met D66’-ledendag in de Tweede Kamer.

Leer D66 beter kennen

Als nieuw lid kan het natuurlijk wat overweldigend zijn om naar een politieke bijeenkomst te komen. Speciaal daarvoor is deze ‘Maak kennis met D66’-ledendag. Maar ook als je al een tijdje lid bent en gewoon een leuke D66-middag wilt bijwonen, is dit event er voor jou.

Tijdens deze middag leer je andere D66’ers kennen, leer je meer over wat jij binnen D66 kunt doen en kom je er misschien wel achter wat jij uit jouw lidmaatschap kan halen. 

Veel op het programma 

We hebben een uitgebreid programma samengesteld. Fractievoorzitter Rob Jetten trapt de middag af. Daarna is er een korte introductie en Q&A met Rob, het Landelijk Bestuur, de voorzitter van de Jonge Democraten, Annabel Broer. 

Het volledige programma vind je hier (PDF).

Meld je aan

Ieder lid van D66 is welkom, want we kunnen ons voorstellen dat het programma voor meer mensen interessant is.

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden. We raden je aan om te komen naar het D66 Congres op zaterdag 18 april in Nijkerk. 

7 februari

13:00 uur

Tweede Kamer
Lange Poten 4
Den Haag