Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Maak kennis met D66-middag

Vrijdag, 12 juni 2020 in Den Haag

Ben je net lid van D66? Of denk je erover na meer bij D66 te gaan doen? Of wil je gewoon een leuke D66-middag meemaken? Kom dan op vrijdag 12 juni naar onze ‘Maak kennis met D66’-ledendag in de Tweede Kamer.

Leer D66 beter kennen

Als nieuw lid kan het natuurlijk wat overweldigend zijn om naar een politieke bijeenkomst te komen. Speciaal daarvoor is deze ‘Maak kennis met D66’-ledendag. Maar ook als je al een tijdje lid bent en gewoon een leuke D66-middag wilt bijwonen, is dit event er voor jou.

Tijdens deze middag leer je andere D66’ers kennen, leer je meer over wat jij binnen D66 kunt doen en kom je er misschien wel achter wat jij uit jouw lidmaatschap kan halen.

Veel op het programma

We stellen altijd een uitgebreid en leuk programma op. Meer daarover binnenkort.

Alvast aanmelden

Ieder lid van D66 is welkom, want we kunnen ons voorstellen dat het programma voor meer mensen interessant is.

  • Je naam hebben we nodig voor de bezoekersregistratie in de Tweede Kamer. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.
  • Je e-mailadres gebruiken we om je op de hoogte te houden over dit evenement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

12 juni

13:00 uur

Tweede Kamer
Lange Poten 4
Den Haag