Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Jonge Democraten: Introductiedag (geannuleerd)

Zaterdag, 4 april 2020 in Den Haag

Ben je nieuw lid bij de Jonge Democraten en D66? Kom dan naar de introductiedag van de Jonge Democraten!

Update i.v.m. coronavirus

Helaas hebben we besloten dit evenement voorlopig te annuleren in verband met de maatregelen van het kabinet om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We hopen spoedig een nieuwe datum bekend te kunnen maken. Heb je vragen over de maatregelen? Raadpleeg dan de website van de Rijksoverheid (update 16 maart 2020)

Beschrijving evenement

Ben je een nieuw lid en wil je de Jonge Democraten beter leren kennen? Of ben je al langer lid, maar ken je de vereniging nog niet zo goed als je zou willen? Kom dan naar de introductiedag!

Tijdens deze dag krijg je de kans om de JD in één dag te leren kennen, en te zien wat de JD te bieden heeft. Naast politieke inhoud staat natuurlijk ook gezelligheid centraal!

4 april zullen we van tevoren verzamelen op kantoor en brengen we vervolgens samen een bezoek aan de Tweede Kamer. Ter afsluiting zullen we samen eten (de kosten hiervoor bedragen 5 euro). Er zijn zowel mensen vanuit afdelingen aanwezig zodat je meteen in contact kan komen met bestuursleden van jouw afdeling.

Neem gerust geïnteresseerde vrienden/ huisgenoten/ studie- en/ of klasgenoten mee! Iedereen is van harte welkom!

Meer informatie via de Facebook-pagina van de Jonge Democraten of op de website.

Meld je aan via de website van de Jonge Democraten

4 april

14:00 uur

Landelijk Bureau D66
Lange Houtstraat 4
2511 CV Den Haag