Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Introductiebijeenkomst Nieuwe Leden

Vrijdag, 21 juni 2019 in Den Haag

Kom naar onze Nieuwe Ledenmiddag in de Tweede Kamer. Na het introductie-programma staat er een interessant programma over onderwijs op de agenda.

Je bent van harte welkom op onze (nieuwe) ledenmiddag in de Tweede Kamer. Dit is een mooie kans om andere D66’ers te leren kennen en in gesprek te gaan. Tijdens deze bijeenkomsten staan leden van het landelijk bestuur en de Tweede Kamer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel in de zaal als met een drankje in de hand kun je al je vragen stellen.
 Na het introductieprogramma is er een thema-bijeenkomst over onze inzet voor het allerbeste onderwijs.

Programma

De aanmelding voor de introductiebijeenkomst Nieuwe Leden is inmiddels gesloten. Vergeet geen legitimatiebewijs mee te nemen om toegang te krijgen tot het gebouw van de Tweede Kamer.

21 juni

14:00 uur

Tweede Kamer der Staten-Generaal
Lange Poten 4
Den Haag