Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Discussie: Op weg naar een Europese Krijgsmacht (Engelstalig)

Dinsdag, 2 juli 2019 in Den Haag

Met de opkomst van China en een snel veranderende Trans-Atlantische relatie is de internationale arena onzeker. Het is tijd voor Europa om het debat over een Europese krijgsmacht nieuw leven in te blazen.

Op 2 juli organiseert European Liberal Forum in samenwerking met D66 Internationaal een debat over de toekomst van Europese defensie samenwerking. Experts uit heel Europa zullen hun visie geven op een Europese krijgsmacht.

 

Meer over het event vind je hier.

Het evenement is Engelstalig.

2 juli

19:00 uur

Nieuwspoort
Lange Poten 10
2511 CL Den Haag

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48