Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Els Borst Netwerk Event 2019

Zaterdag, 29 juni 2019 in Amersfoort

Kom op zaterdag 29 juni naar het Els Borst Netwerk Event 2019. Dé gelegenheid voor leden van het netwerk om elkaar te ontmoeten, inspireren en te sparren over ambities.

Op zaterdag 29 juni vindt het vierde Els Borst Netwerk Event plaats in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. De gelegenheid voor (niet) leden van het netwerk om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en te sparren over ambities. Ook dit jaar bestaat het programma uit interessante sprekers, EBN-talks, deelsessies en volop netwerkmogelijkheden.

Nomineer iemand voor de Els Borst Netwerk Inspiratieprijs

Tijdens het event wordt traditiegetrouw de Els Borst Netwerk Inspiratieprijs uitgereikt. Deze prijs gaat naar een D66-vrouw die iets bijzonders heeft bereikt voor de partij. De verkiezing vindt plaats aan de hand van nominaties. Kennen jullie een inspirerende dame die deze prijs echt verdient? Nomineer haar dan door een mail te sturen naar elsborstnetwerk@d66.nl.

Aanmelden

Bestel je tickets online.

Meer informatie over het Els Borst Netwerk vind je hier.

29 juni

13:00 uur

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48