Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Els Borst Netwerk Event 2019

Zaterdag, 29 juni 2019 in Amersfoort

Kom op zaterdag 29 juni naar het Els Borst Netwerk Event 2019. Dé gelegenheid voor leden van het netwerk om elkaar te ontmoeten, inspireren en te sparren over ambities.

Op zaterdag 29 juni vindt het vierde Els Borst Netwerk Event plaats in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. De gelegenheid voor (niet) leden van het netwerk om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en te sparren over ambities. Ook dit jaar bestaat het programma uit interessante sprekers, EBN-talks, deelsessies en volop netwerkmogelijkheden.

Nomineer iemand voor de Els Borst Netwerk Inspiratieprijs

Tijdens het event wordt traditiegetrouw de Els Borst Netwerk Inspiratieprijs uitgereikt. Deze prijs gaat naar een D66-vrouw die iets bijzonders heeft bereikt voor de partij. De verkiezing vindt plaats aan de hand van nominaties. Kennen jullie een inspirerende dame die deze prijs echt verdient? Nomineer haar dan door een mail te sturen naar elsborstnetwerk@d66.nl.

Aanmelden

Bestel je tickets online.

Meer informatie over het Els Borst Netwerk vind je hier.

29 juni

13:00 uur

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort