Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Alumni Netwerkdag 2019

Zaterdag 29 juni in Amersfoort

Op 29 juni is het weer tijd om elkaar te ontmoeten! In Leerhotel Het Klooster te Amersfoort nodigen wij u graag van harte uit om deel te nemen aan de 4e editie van het D66 ...

Op 29 juni is het weer tijd om elkaar te ontmoeten! In Leerhotel Het Klooster te Amersfoort nodigen wij u graag van harte uit om deel te nemen aan de 4e editie van het D66 Alumni Netwerk Event! Een event dat inmiddels een vast onderdeel is van de D66 agenda. Dit jaar leggen wij tijdens het event de nadruk op Toezichthouderschap. Is het mogelijk voor alumni-politici om een actieve rol te spelen in het toezichthouderschap en welke invloed heeft de politieke ervaring hierbij? Om deze vraag te beantwoorden gaan wij in gesprek met onder andere Winnie Sorgdrager!

Programma

  • 13.30 – Ontvangst
  • 14.00 – Winnie Sorgdrager  gaat met ons in gesprek en in discussie over toezichthouderschap. Is het mogelijk voor alumni-politici om een actieve rol te spelen in het toezichthouderschap en welke invloed heeft de politieke ervaring hierbij? Bij deze sessie zijn ook enkele ervaringsdeskundigen van de stichting Nationaal Register aanwezig.
  • 15.00 – Pauze
  • 15.30 – In gesprek met Winnie Sorgdrager over haar politieke carrière, haar inzet voor D66 en de invloed die haar politieke carrière in haar verdere leven heeft gehad. Daarnaast verzorgen wij een update over het D66 Alumni Netwerk
  • 16.30 – Gezamenlijke borrel met het Els Borst Netwerk

Wij verwelkomen u graag in Amersfoort voor onze netwerk dag! Neemt u ook al deel aan het programma van het Els Borst Netwerk? Geweldig! De programma’s zijn zo op elkaar afgestemd dat u bij beide programma’s aanwezig kunt zijn.

Aanmelden voor de D66 Alumni Netwerk dag is mogelijk op deze pagina. Wanneer u nog vragen heeft over deze bijeenkomst stuurt u dan even een mail naar onze secretaris Patrick Sonneveldt (patricksonneveldt@hotmail.com).
Wij beloven u een inspirerende middag en hopen deze dan ook samen met u te mogen beleven! Alvast tot ziens op 29 juni in Amersfoort.

Vriendelijke groet,

Namens het D66 Alumni Bestuur

Tim Romaniuk (Voorzitter)

 

Aanmelden voor de Alumni Netwerkdag ➞

29 juni

13:30 uur

Leerhotel Het Klooster te Amersfoort
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48