Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

TA Cultuur & Media: Kunstliefde

Vrijdag, 28 juni 2019 in Utrecht

De thema-afdeling Cultuur & Media organiseert een bezoek aan de expositie 'Buying Time' in Kunstliefde. Aansluitend is er een ledenborrel.

De eerste Cultuur & Media ledenborrel is een feit! Goede gesprekken over kunst, cultuur en media en een gezellige ontmoeting tussen de leden en het bestuur van onze afdeling. Dat is waar het vrijdag 28 juni over gaat.

De Thema-Afdeling Cultuur & Media nodigt haar leden, partijleden en geïnteresseerden van harte uit voor een borrel in Utrecht. Aan de borrels is altijd een cultuur of media-thema verbonden. Dit keer starten we bij Kunstliefde, met een gezamenlijk bezoek aan de expositie Buying Time. Na dit bezoek gaan we verder even verderop in Café Florin. We organiseren deze bijeenkomst in samenwerking met D66 Utrecht.

  • 19:30u: Kunstliefde, Nobelstraat 12a, Utrecht
  • 20:15u: Café Florin, Nobelstraat 2, Utrecht

Kunstliefde

Kunstliefde is een plek voor hedendaagse beeldende kunst met name voor Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Met een wisselend expositieprogramma biedt Kunstliefde kunstenaars een plek om hun werk te laten zien aan het publiek.

Expositie ‘Buying Time’

De expositie ‘Buying Time’ die we met de Thema Afdeling Cultuur bezoeken laat het werk zien van 13 in 2018 afgestudeerde kunstenaars. De titel refereert aan de moeilijke positie waar Kunstliefde door recente huurverhoging mee kampt. Een politiek thema dat speelt in meerdere steden. Aan de ene kant willen we jong talent alle kansen geven om zich te ontwikkelen en hun werk te laten zien, aan de andere kant zijn panden in de binnenstad door marktwerking steeds vaker onbetaalbaar voor kunstenaars en kunstinitiatieven.

Een mooi thema voor het gesprek tijdens de borrel. Om half acht worden we ontvangen en geeft Kunstliefde een toelichting op de expositie en het werk dat Kunstliefde doet.

28 juni

19:30 uur

Kunstliefde
Nobelstraat 12a
Utrecht

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48