Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Congres 109

Zondag, 10 maart 2019 in Zaandam

Op zondag 10 maart vindt het 109e D66 congres plaats in Zaandam. Tijdens het congres staat de Toekomst centraal.

Programma

Tijdens ons congres staat er veel op het programma. Zowel in de plenaire zaal als in een van de kleinere zalen kunnen bezoekers terecht voor toekomstpitches, creatieve sessies, een live opname van Pia’s podcast, vraag en antwoord-sessies met landelijke politici, en kan worden gediscussieerd over het Europese verkiezingsprogramma.

Gedurende de dag zijn er speeches van onder andere mede-oprichter van En Marche Astrid Panosyan over de toekomst van Europa. Vicepremier Kajsa Ollongren neemt het publiek mee in hoe we het D66-geluid binnen de coalitie stevig laten klinken. En Rob Jetten geeft om 12.00 uur zijn eerste congrestoespraak als fractievoorzitter.

Bekijk het gedetailleerde programma hier.

Klimaatmars

Na zijn congresspeech vertrekt Rob Jetten snel naar Amsterdam om samen met andere D66’er mee te lopen in de klimaatmars. Hij wil hiermee aandacht vragen voor een schone toekomst, waarbij iedereen mee kan doen. Dat betekent dat vervuilers betalen. Een eerlijke verdeling van de lusten, én van de lasten. D66 wil van Nederland een koploper maken in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Voor onszelf en onze kinderen. Na de klimaatmars keert Jetten weer terug naar het congres.

10 maart

9.30 uur

Taets Art and Event Park
Hemkade 14-16 (Hemburgterrein)
1506 PR Amsterdam - Zaandam