Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Businessclub D66: Brexit voor ondernemers met Sigrid Kaag

Vrijdag, 21 juni 2019 in Den Haag

Hoe bereidt Nederland zich voor op negatieve gevolgen en welke kansen liggen er voor ondernemers? Daarover gaan we in gesprek met Sigrid Kaag en Sandra Phlippen van ABN AMRO. Mis het niet!

Hoe bereidt Nederland zich voor op negatieve gevolgen en welke kansen liggen er voor ondernemers? Op 21 juni spreken we bij de Business Club van D66 met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en Sandra Phlippen, hoofd Nederland bij het Economisch Bureau van ABN AMRO.

Je bent van harte welkom. Aanmelden kan door de Businessclub D66 een mailtje te sturen.

Meer over de Businessclub D66 en hoe je er lid van kunt worden vind je op hun webpagina.

21 juni

16:00 uur

Bleyenberg
Grote Markt 10
2511 BG Den Haag

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48