Aanmelden voor het PRIDE66 Netwerk

PRIDE66 is het regenboognetwerk van D66. PRIDE66 heeft verschillende afdelingen in het land, zoals in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Samen met de afdelingen verzorgt PRIDE66 voor inhoudelijke  en sociale activiteiten. 

Zo houdt PRIDE66 een jaarlijkse themalezing op internationale Coming Out Day: de Boris Dittrich Coming Out Dag Lezing. Ook biedt PRIDE66 een podium om LHBTIQ+-onderwerpen bespreekbaar te maken. Daarnaast denkt PRIDE66 mee en adviseert over diversiteitsonderwerpen binnen de politiek.

Het lidmaatschap van PRIDE66 kost €11,10 per jaar. Dit is een verwijzing naar internationale Coming Out Day die jaarlijks op 11 oktober (11/10) wordt gehouden.

Je hoeft geen lid te zijn van D66 om lid te worden van PRIDE66. Als je lid bent van PRIDE66 word je niet automatisch lid van D66. Een lidmaatschap van PRIDE66 staat dus open voor iedereen.

Voor vragen over het netwerk kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected]. Heb je vragen over je lidmaatschap? Mail dan naar [email protected].