Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Mantelzorgers en vrijwilligers

Mantelzorgers en vrijwilligers dragen bij aan sociale verbinding en kostenbesparing. D66 wil de mogelijkheden stimuleren om hun werkdruk te verlichten. Samenwerkende zorgverleners in de buurt en betere afstemming tussen zorg, welzijn en vraag komt de centrale positie van de patiënt ten goede.

Stimuleer mogelijkheden en verlicht werkdruk

D66 stimuleert mogelijkheden om de werkdruk van mantelzorgers en vrijwilligers te verlichten. Bijvoorbeeld door het inzetten van casemanagers zoals ook omarmd in het ‘Deltaplan Dementie’. Hierin worden  mensen die voor het eerst te maken krijgen met een ziekte als Alzheimer begeleid door een professional.

Laatst gewijzigd op 7 februari 2017

Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48