Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

3 publicaties gevonden.

 • Congrestoespraak Hans Engels

  Hieronder kunt u de integrale congrestoespraak van D66-senator Hans Engels teruglezen. Deze toespraak is gehouden tijdens het 98e partijcongres in Utrecht. De Tweede Kamerfractie heeft onder leiding van Alexander Pechtold een mooi begrotingsakkoord gesloten en verdient daarvoor alle hulde. Het is nu aan de Eerste Kamerfractie om dit allemaal in goede banen te…

  • Gepubliceerd op 5 november 2013
 • Plenaire bijdrage cultuurdebat

  Hieronder vindt u de spreektekst van D66-senator Roger van Boxtel tijdens het pleinaire debat over cultuur.

  • Gepubliceerd op 2 oktober 2013
 • Inbreng Alexander Pechtold tijdens Algemene Politieke Beschouwingen 2013

  De gesproken tekst geldt. Mevrouw de voorzitter, Je zou het haast vergeten. Maar dit is pas de eerste begroting van dit kabinet. Geen makkelijke opgave in crisistijd. Daarvoor een welgemeend compliment. Maar de fractie van D66, his Majesty’s most loyal opposition, legt vandaag toch een alternatief op tafel. Waarom doen…

  • Gepubliceerd op 25 september 2013

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48