Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

2 publicaties gevonden.

  • Notitie ICT in onderwijs

    D66 wil meer werk maken van digitale technologie in het onderwijs. Scholen moeten meer mogelijkheden bieden om leerlingen digitaal te laten leren. Dat staat in de notitie ICT in onderwijs, van D66-Kamerlid Paul van Meenen. U kunt hieronder de notitie downloaden.

    • Gepubliceerd op 28 oktober 2013
  • Notitie ‘Kiezen voor kwaliteit: op weg naar de alles-in-één-school’

    D66-Tweede Kamerleden Steven van Weyenberg en Paul van Meenen schreven de notitie Kiezen voor kwaliteit: op weg naar de alles-in-één-school. In de notitie doen de D66’ers voorstellen voor een betere en bredere vorm van voor- en vroegschoolse educatie, kinderopvang, peuterspeelzaal en basisonderwijs. U kunt de notitie hieronder downloaden.

    • Gepubliceerd op 30 september 2013