Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

15 publicaties gevonden.

 • Nieuwe Groei

  Nederland lijkt het diepste dal van de financiële en economische crisis voorbij. De economie krimpt niet meer, maar groeit ook niet echt. Daarom is het nu tijd om vooruit te kijken. Nederland is toe aan nieuwe groei: structurele groei voor de lange termijn.

  • Gepubliceerd op 24 juni 2014
 • Visie bankensector

  D66-Tweede Kamerlid Wouter Koolmees heeft vandaag het eerste exemplaar van de visie op de bankensector van D66 aan minister Dijsselbloem van Financiën aangeboden.

  • Gepubliceerd op 6 februari 2014
 • Telecom voor de toekomst

  Nederland moet de ambitie hebben om in 2020 het snelste internet ter wereld te hebben. Dat zegt D66- Kamerlid Kees Verhoeven vandaag tijdens het debat over telecommunicatie in de Tweede Kamer.

  • Gepubliceerd op 30 januari 2014
 • Motie discriminatie arbeidsmarkt

  Met deze aangenomen motie is er budget gereserveerd zodat regulier onderzoek naar discriminatie op de arbeidsmarkt gedaan kan blijven worden. Daarnaast moet het kabinet naar aanleiding van het SER-onderzoek met concrete voorstellen komen om discriminatie op de arbeidsmarkt te bestrijden.

  • Gepubliceerd op 5 december 2013
 • Motie Jobcoach

  Lees hier de aangenomen motie om de jobcoach voor Wajongers te behouden. Mensen in de Wajong kunnen voor een maximale duur van drie jaar gebruik maken van jobcoaching.

  • Gepubliceerd op 5 december 2013

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48