Meer dan 500 leden erbij. Doe jij ook mee?

Jeroen Mooijman – Het campagneteam voor de Europese verkiezingen.

In een week sloten meer dan 500 mensen zich aan bij D66. Dat is een nieuw record. Al deze leden doen vanaf dag één mee. Ze kunnen meebepalen wie onze lijsttrekker wordt, praten mee over het programma en worden uitgenodigd voor (online) bijeenkomsten.

Nieuw: lid worden voor 1 euro per maand

Deze week maken we het D66-lidmaatschap toegankelijker voor iedereen. In het eerste jaar kun je lid worden voor 1,- per maand. In plaats van 5,50 per maand. 

Zo kunnen velen zich makkelijker aansluiten en meedoen in een politieke partij. Als lid heb je invloed op wie de nieuwe lijsttrekker wordt en hoe ons programma eruit komt te zien.

Als lid maak je het verschil

Door lid te worden van D66 maak je het verschil. Natuurlijk door de invloed die je hebt. Ook omdat we alleen samen Nederland vooruit kunnen brengen. We hebben simpelweg iedereen nodig om Nederland het land te maken waarin we iedereen vrij laten, maar niemand laten vallen.

Ook lid worden?

Jij kunt ook makkelijk lid worden door het lidmaatschapsformulier in te vullen. Je kunt vanaf dan meestemmen en koers bepalen. Ook ben je welkom bij al onze (online) events.