Honderden nieuwe leden. Doe jij ook mee?

Het campagneteam voor de Europese verkiezingen. Beeld: Jeroen Mooijman

Iedere week heten we honderd nieuwe D66-leden welkom in onze partij. Het laat zien dat D66 de wind in de rug heeft. Dat het tijd is voor een nieuw begin. Dat Nederland klaar is voor nieuw leiderschap.

Als nieuw lid doe je vanaf dag één mee. Je bepaalt mee hoe ons verkiezingsprogramma en kieslijst eruit komt te zien. Leert andere D66’ers kennen bij (online) bijeenkomsten. En steunt D66, zodat we een sterke campagne kunnen voeren.

Sinds juni is het D66-lidmaatschap toegankelijker voor iedereen. In het eerste jaar kun je lid worden voor 2 euro per maand. In plaats van 5,50 euro per maand. 

Zo kunnen velen zich makkelijker aansluiten en meedoen in een politieke partij. Als lid heb je invloed op hoe ons programma eruit komt te zien en wie er straks op de kieslijst staan. Ook bepaalden zij mij wie de lijsttrekker werd voor D66.

Door lid te worden van D66 maak je het verschil. Natuurlijk door de invloed die je hebt. Ook omdat we alleen samen Nederland vooruit kunnen brengen. We hebben simpelweg iedereen nodig om Nederland het land te maken waarin we iedereen vrij laten, maar niemand laten vallen.

Jij kunt ook makkelijk lid worden door het lidmaatschapsformulier in te vullen. Je kunt vanaf dan meestemmen en koers bepalen. Ook ben je welkom bij al onze (online) events.