Nieuwe Ledendag

Beeld: D66

Speciaal voor jou als lid organiseert D66 een Nieuwe Ledendag op zaterdag 30 september. Op deze dag krijg je de kans om andere D66’ers te leren kennen en met hen in gesprek te gaan. Tijdens deze bijeenkomst staan leden voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Zaterdag 30 september

Vanaf 10.30 uur ben je welkom in Perscentrum Nieuwspoort. De bijeenkomst zal om 11.00 uur worden geopend door onze partijvoorzitter Victor Everhardt. Daarna neemt Afke Groen (Directeur Mr. Hans van Mierlo stichting) ons mee in het gedachtegoed van D66. Ook spreken we samen over politieke actualiteiten en de campagne met Kamerlid Anne-Marijke Podt en partijleider Rob Jetten

Uiteraard is er ook voldoende ruimte om elkaar beter te leren kennen en nieuwe contacten op te doen. Het is ook mogelijk om langs te gaan bij een bijeenkomst bij jou in de buurt. Heb je nog een vraag? Mail dan naar [email protected].

Aanmelden

Om je aan te melden voor de nieuwe ledendag vragen we je op twee plekken aan te melden:

1. Bij Perscentrum Nieuwspoort (in het Tweede Kamergebouw).
Om toegang te krijgen tot het Tweede Kamergebouw kan je je registreren via bezoekers.nieuwspoort.nl. Je ontvangt per mail een QR-code voor de toegang tot het gebouw van de Tweede Kamer. Verder is het belangrijk om op tijd aanwezig te zijn voor de bijeenkomst. 

2. Bij D66 via de onderstaande knop. Als je hierover vragen hebt stuur ons gerust een bericht via [email protected].

Locatiegegevens

Perscentrum Nieuwspoort
Bezuidenhoutseweg 67
2594 AC Den Haag
Klik hier voor de routebeschrijving