Congresprogramma

Na ruim twee jaar weer een écht D66 Congres. Dat betekent een uitgebreid programma. Want een D66 Congres is pas geslaagd als er voor iedereen iets te doen is. Wat kun je verwachten?

Met je congresticket heb je toegang tot alle onderdelen. Je hoeft je nergens apart voor in te schrijven.

Het programma begint om 09.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 09.00 uur zijn de deuren geopend. De subsessies beginnen om 11.00 uur. Tussen 12.30 uur en 13.50 uur staat er lunch voor je klaar. Achteraf is er natuurlijk nog een nazit.

Locatie
1931 Congrescentrum (Brabanthallen)
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch

Congresprogramma Congres 115 - Beeld: D66

Plattegrond Congres 115 - Beeld: D66

Overzicht subsessies Congres 115 - Beeld: D66

Let op: bij een eerdere versie was een een subsessie over rechtsbescherming. Deze is komen te vervallen. Nu staat op deze plek een sessie over de zorg gepland.

Centraal in de congreslocatie vind je een groot podium. In zaal Limousin 1 & 2 zijn de grote speeches en een aantal belangrijke momenten. Als er in deze zaal geen programma-onderdelen zijn, kun je naar de zaal waar de besluitvorming centraal staat, een van de vele subsessies of naar het horecaplein. Dit programma start om 09.30 uur. Mpanzu Bamenga is onze moderator.

Onder andere op het programma:

In de zaal Limousin 3 staat de hele dag besluitvorming centraal. Hier kun je stemmen over moties, congresvoorstellen en amendementen. Deze zaal is de kern van het congres.

Stemmen voor de invulling van vacatures voor besturen en commissies kan tot 13.30 uur. Je vindt de stembussen bij de ingang van de zaal Limousin 3. Hier vind je het kandidatenboek.

In de subsessiezalen zijn tal van interessante sessies. Daar vinden de verdiepende gesprekken plaats over onze plannen. Sterker nog: daar maken we de plannen van morgen. Hieronder vind je een overzicht van zalen en subsessies.

Op het horecaplein vind je alle koffie-, thee- en waterpunten. Hier is ook je lunchpakket te vinden tussen 12.30 en 13.50 uur. Verder is dit dé plek waar je andere D66’ers ontmoet. Tussendoor staat er ook op het horecaplein veel op het programma. Aan deze onderdelen kun je informeel deelnemen.